Udskærings formularer

Du kan udfylde formularen elektronisk her på hjemmesiden, eller download den som dokument og indsende den.

 

 

Lam - Får - Geder

word 64x64 pdf 64x64

Kreaturer

word 64x64 pdf 64x64

Gris

word 64x64 pdf 64x64

Formular for udskæring

 

1/1 1/2
Grovpartering - Kølle, Bov, Hals, Bryst, Ryg, Indmad. 100 kr. pr dyr Finpartering - Hals skåret i skiver, Koteletter, Ryg, 2 Køller, 2 Bove, Bryst og Slag til fars, Indmad. 150 kr. pr dyr Detailparteret - 2 udbenede køller, 2 bove, 2 culotter, Hele ryggen til Koteletter, 4 Skanke, 2 Slag. Bryst og hals til fars, Indmad. 200 kr. pr. dyr. Hele dyr afpilles til fars/pølser. 200 kr. pr. dyr
Hals hakkes. + 10 kr. pr. dyr indfrysning af indmad.+25 kr. pr. dyr. Vacuumpakning af udskæringer. + 100 kr. pr. dyr.
1/1 1/2 1/4

Standard partering - kr. 6.50 kr. kg.

Højreb, Højrebskoteletter, Tyksteg, Mørbrad, Inderlår, Culotte, Cuvette, Lårtunge, Yderlår, Klump, Osso Buco, T-Bone, Tykkamssteg, Tværreb, Bovsteg, Flanksteak, Hakket kød og suppeben. (Ved 1/4 får du enten culotte el. cuvette og et halvt højreb)

Tilvalg:

Bryst el. Tværreb hakkes, +0.50 kr. pr. kg. (kan ikke vælges ved gril udskæring) Bovsteg hakkes, + 0,25 kr. pr. kg. (kan ikke vælges ved gril udskæring) Tykkam hakkes, + 0.25 kr. pr. kg
Bryst el. Tværreb hakkes Bogsteg hakkes Tykkam hakkes Tyksteg til bøffer Inderlår til schnitzler Højreb til koteletter
Tyksteg til bøffer og Inderlår til schnitzler, + 0,25 kr. pr. kg. Tyksteg til bøffer, Inderlår til schnitzler og helt højreb til bøffer, +0,50 kr. pr. kg.
Så meget som muligt til grill, + 1.00 kr. pr. kg. Tyksteg=Bøffer, Inderlår=Schnitzler, Helt Højreb=Koteletter, Bov=Steaks, Tværreb=Shortribs,
Gode udskæringer pakkes i standard pose, efter eget ønske. 7,00 kr. pr. kg.
14 kr. pr. kg. inkl. Udskæring og Tilvalg.

CHR nr.: for Gris: 6108

1/1 1/2

Standardpartering - 425,- pr. hel gris

-hoved til sylt, bov til fars (hakket to gange), nakkesteg, nakkefilet, mørbrad, skank, kamsteg, koteletter, stegeflæsk, ribbenssteg, slag til rullesteg, skinke til schnitzler, klump, skinkeculotte, mignon, stegeben og svær 

Standardpartering uden tilvalg Standardpartering med tilvalg Grovpatering / Fars-Pølser
Slag hakkes + 10,- pr. dyr Skank hakkes + 10,- pr. dyr Hoved hakkes +10,- pr. dyr
Grovpartering pris: 100,- pr. hel gris, - forende, midterstykke, skinke og hoved Hele dyret til fars/pølse pris: 500,- pr. hel gris

Alle priser er inkl. moms og beregnes på krogvægten. Hver kunde udfylder en formular pr. købt portion

Slagtehus: Cvr nr: 36994665