1/1
1/2
Grovpartering - Kølle, Bov, Hals, Bryst, Ryg, Indmad. 100 kr. pr dyr
Finpartering - Hals skåret i skiver, Koteletter, Ryg, 2 Køller, 2 Bove, Bryst og Slag til fars, Indmad. 150 kr. pr dyr
Detailparteret - 2 udbenede køller, 2 bove, 2 culotter, Hele ryggen til Koteletter, 4 Skanke, 2 Slag. Bryst og hals til fars, Indmad. 200 kr. pr. dyr.
Hele dyr afpilles til fars/pølser. 200 kr. pr. dyr
Hals hakkes. + 10 kr. pr. dyr
indfrysning af indmad.+25 kr. pr. dyr.
Vacuumpakning af udskæringer. + 100 kr. pr. dyr.
1/1
1/2
1/4
Standard partering - kr. 6.50 kr. kg.
Højreb, Højrebskoteletter, Tyksteg, Mørbrad, Inderlår, Culotte, Cuvette, Lårtunge, Yderlår, Klump, Osso Buco, T-Bone, Tykkamssteg, Tværreb, Bovsteg, Flanksteak, Hakket kød og suppeben. (Ved 1/4 får du enten culotte el. cuvette og et halvt højreb)
Tilvalg:
Tyksteg til bøffer og Inderlår til schnitzler, + 0,25 kr. pr. kg.
Tyksteg til bøffer, Inderlår til schnitzler og helt højreb til bøffer, +0,50 kr. pr. kg.
Så meget som muligt til grill, + 1.00 kr. pr. kg. Tyksteg=Bøffer, Inderlår=Schnitzler, Helt Højreb=Koteletter, Bov=Steaks, Tværreb=Shortribs,
Gode udskæringer pakkes i standard pose, efter eget ønske. 7,00 kr. pr. kg.
14 kr. pr. kg. inkl. Udskæring og Tilvalg.
1/1
1/2
Standardpartering - 425,- pr. hel gris
-hoved til sylt, bov til fars (hakket to gange), nakkesteg, nakkefilet, mørbrad, skank, kamsteg, koteletter, stegeflæsk, ribbenssteg, slag til rullesteg, skinke til schnitzler, klump, skinkeculotte, mignon, stegeben og svær .